Halloween izziv

Domov Izzivi ZabavaLeave a Comment on Halloween izziv

Halloween izziv

5. Hiša groze

Aaaaaa! Na pomoč! Mislim, da so tu duhovi. A čutiš, kako je mrzlo? Ravno je nekaj zaškripalo. A si se me ti dotaknil/a? Zdi se mi, da na podstrešju nekdo joče. Ojoj, luči same prižigajo in ugašajo. A vidiš tisti stol tamle, sam od sebe se guga. Halloween izziv je tokrat vezan na duhove. Bi si upal/a raziskati staro razpadajočo hišo, v kateri baje straši? Odgovori.

Če si pogumna dušica, ki obožuje strašljive pustolovščine, boš ziher rekel/rekla: “Ja, itak.” Takoj boš vzel/a baterijo in solo odkorakal/a skozi vrata. Ghost busters pa to. Plus obvladaš vse fore Deana in Sama Winchesterja iz serije Supernatural. S seboj vzameš še eno kilo soli, en križ okoli vratu in slušalke z musko. Mogoče pa imaš za moralno podporo raje zraven frende in boste skupaj raziskali skrivnosten plac.? “Pridem s frendi.” Več glav, več ve. Team work. Skupaj nam vsaj ne bo dcc. S seboj vzameš še kamero, da dokumentiraš strašljivo dogajanje.

Si preveč skeptičen/skeptična in ti raziskovanje strašljivih hiš ne diši preveč? Sicer te na neki način privlačijo, a nisi ziher. “Hmm, mogočeee pridem.” Mogoče pa se bom raje nažiral/a s sladkarijami ob dobri grozljivki v svoji postelji. Haha. Duhovi itak ne obstajajo. “Hell, no! Si crazy? Nobena živa duša me ne dobi tja.” Ni varno. Kaj, če se kaj poruši? Kaj, če se vdere pod, razpadejo štenge, me ugrabi kakšen psihopat z nožem? Kaj, če je plac res zaklet? Nedolgo nazaj sem brala, da ima krvavo zgodovino. Mislim, da bom kar… doma. V družbi svojih buč.

Crazy Unicorn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top
Follow by Email
Instagram