Krvav prt

DIY DomovLeave a Comment on Krvav prt

Krvav prt

Danes je ravno pravšnji dan za izdelovanje strašljive dekoracije. Dež gre, zunaj je mrzlo, megleno in itak se nam ne ljubi hoditi ven. Namesto da se zavijemo v odejo in zaspimo kot hrček, si lahko popestrimo dan z nečim strašljivim. Mami lahko okrasimo kuhinjo s krvavim prtom, če ste za? Seveda samo, če vas mama ne bo po riti, ko bo zagledala vašo umetnino? Še prej bo srdito zakričala (wia izganjalec hudiča) in z glasnim truščem iz rok spustila krožnike za večerjo. Cja, ne marajo vsi presenečenj. Ups. Krvav prt bo kot nalašč za spooky pojedino za noč čarovnic.

Narediš ga ful hitro, skoraj ne rabiš vklopiti možganov. Narediš, kar želiš. Malce se pretegneš in spustiš na plano svojega notranjega umetnika. Pri tem nastane veliko svinjarije, zato mogoče delaj zunaj/v kleti/lopi… drugače moraš dobro zaščititi tla. Če boš mami spravil krvavo rdečo barvo (akril) na kavč, na preprogo ali steno, te zna nagačiti. Ne reci, da te nisem opozorila. Akrili gredo hudi*evo težko dol. Za krvav prt rabiš: bel prt (priporočam starega), rdečo akrilno barvo, čopič, papirnat krožnik, rokavico iz lateksa. Najprej prt položi na delovno površino in ga razgrni. Vzemi papirnati krožnik in nanj stisni rdečo barvo.

Nato si daj gor rokavico in roko položi v barvo. Fajn pritisni, da boš imel/a krvave dlani in prste. Nato rokavico večkrat odtisni na prt. Ko ti je izgled všeč, sleci rokavico in si umij roke. Vzemi čopič in ga pomoči v barvo. Tako oborožen/a pošpricaj bel prt s kapljicami krvi, ki letijo s tvojega čopiča. Daj si duška. Bolj je krvavo, boljše je. S čopičem lahko napišeš tudi krvav napis: npr. RIP, HELP, DEVIL MADE ME DO IT… Počakaj, da se posuši. Ko je suh, ga položi na mizo in šokiraj mamo. Saj ne, hecam se. Z njim za Halloween preseneti svoje frende.

Crazy Unicorn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top
Follow by Email
Instagram