Predstavitev

Te zanima več o meni? Pravzaprav o nama? Na tej strani si lahko pogledaš predstavitev avtoric. Spodaj imaš za vsako napisan kratek, a sladek opis.

Crazy Unicorn:

Crazy Unicorn je občutljiva dušica, ki se na tem totalno zmešanem svetu trudi uspeti in najti svoje poslanstvo. Zase rada reče, da je ambiciozna in dobro organizirana, vendar prav nikoli ne naredi vseh 150 opravil iz TO-DO lista v svojem planerju. Stremi k popolnosti in rada preveč komplicira. Crazy Unicorn je ponosna kozoroginja, ki obožuje kavo, čokolado, dobre knjige in naravo. Njena najljubša barva je zelena. Všeč so ji deževni dnevi, pohajkovanje po gozdu, fotografiranje, obarvani listi dreves v jeseni in Halloween. Zelo rada piše in daje nasvete ter s tem pomaga drugim občutljivim dušicam pri “hendlanju” vsakodnevnih problemov. Kadarkoli jo lahko prosite za pomoč in ona vam bo z veseljem pomagala. Vsekakor pa se morate navaditi na njen slog pisanja, ki je obarvan s sarkastično noto in z veliko humorja. Zadaj pa se seveda skriva veliko srce. Kaj jo spravlja ob živce? Ne mara laži, zamujanja, “fejk frendov”, preveč tečnega folka na kupu ter nenapovedanih obiskov. 

Mavrična Eva:

Hej, hoj! Moje ime je Mavrična Eva in tukaj se ti bom na kratko predstavila. Po horoskopu sem ribica. Saj veste, kakšne smo ribice, kajne? Občutljive, kreativne, z glavo v oblakih, sočutne, zveste prijateljice, zelo vztrajne in premišljene ter vedno pripravljene pomagati. V prostem času zelo rada pečem slaščice in z njimi razvajam vse okoli sebe. Sem ljubiteljica narave in živali. Obožujem mačke in sama sebe imenujem mačja mamica (namesto pasja). Haha. Nekaj časa nazaj sem imela priložnost igrati v gledališču, v katero sem se preprosto zaljubila. Igra mi je zaposlila misli, me prisilila, da sem postala bolj odprta in samozavestna oseba. Da sem si upala stvari, ki si jih drugače ne bi. Žal me je življenje poneslo stran od odra, ampak mi je dalo dobro izhodišče za naprej. Trudim se ostati pozitivna, ko je življenje težko in mi pred noge meče same limone. Na splošno sem precej preprosta oseba, ki za srečo ne potrebuje veliko. Še vedno iščem svojega princa na belem konju, ampak vse bolj se mi dozdeva, da nekje daleč proč jezdi želvo. Verjamem v pravo ljubezen in dobre ljudi. Morda sem naivna, a to sem pač jaz. Sprijaznite se.

Back To Top
Follow by Email
Instagram