Punca za vse

Domov Filmi ZabavaLeave a Comment on Punca za vse

Punca za vse

Hej, hoj. Danes je čas za eno ful fajno komedijo. Naslov filma je Punca za vse (No Hard Feelings). Si na tleh in bi ti prav prišel en orng “mood boost”? Ti je dolgčas in ne veš, kam se dati? Si želiš crk**** od smeha in utrditi trebušne mišice? Potem je ta totalno odbita komedija prava zate! Preprosto moraš jo videti! Jaz bi ji podelila 5 zvezdic in označila z “LOVE IT”. Nasmejiš se za 500 let za nazaj. Ljubezen. Odraščanje. Srednja šola. Najstništvo in te fore. Film govori o lepi, zapeljivi in samozavestni punci Maddie, ki je brez dlake na jeziku.

Maddie kelnari in razvaža za Wolt, da bi poplačala dolgove ter obdržala svojo hiško. Po nesrečnem (smešnem) spletu dogodkov ostane brez svojega avta in se naokoli fura kar v rolerjih. Zasledi oglas, v katerem pretirano skrbniški starši iščejo dekle za svojega sina Percya. V zameno za dejtanje z njim ponujajo avto, ki ga ona nujno potrebuje. Uspe ji prepričati starše, da je prava oseba za ta job in bo hodila s Percyem. Na hard. A vse ne gre po načrtih. Izkaže se, da bo to vse prej kot lahka naloga. Percy je sramežljiv fant, ki hodi v 4. letnik srednje šole in gre jeseni na Princeton.

Je visok, suh in ima skodrane temno rjave lase. Ni preveč kjut, grd pa tudi ne. Stvar okusa. Je nežna, občutljiva dušica in nepoboljšljiv romantik. Zelo pameten, odlično igra klavir, neprestano visi na telefonu in v sobi špila računalniške igrice. V prostem času pomaga v bližnjem zavetišču za pse. Percy nima frendov, nima punce, ne pije, ne hodi na zabave in ne vozi avta. Rad upošteva pravila. Maddie je njegovo čisto nasprotje. Ni ji mar, kaj menijo drugi. Pije, zna žurat, požvižga se na pravila in je totalni “badass”. Maddie se prikaže v zavetišču za pse, da bi ga spoznala. Reče, da si želi posvojiti najbolj zjeb*nega psa, kar jih je.

S Percyem navežeta stik, mimogrede ga “ugrabi” in iz tega se izcimi “prvi dejt”. Maddie je hitro jasno, da Percy praktično nima pojma o puncah. Skozi film skupaj doživita številne odštekane trenutke, kjer ga Maddie vpelje v svet zabave. Z njo se prvič napije, izkusi nočno kopanje, prvič zaigra na klavir v javnosti, gre na party in izgubi nedolžnost. Percy ji začne zaupati in jo imeti rad. A kaj, ko je vse skupaj “zrežirano”. Bo odkril, da mu je Maddie lagala? Da je z njegovimi starši pripravila zasedo zanj? Bosta ostala skupaj? Poglej komedijo Punca za vse in izvej! Priporočam ogled!

Crazy Unicorn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top
Follow by Email
Instagram