Spooky dekoracija

DIY DomovLeave a Comment on Spooky dekoracija

Spooky dekoracija

Buuuu! Spooky dekoracija je tu. Končno smo dočakali Halloweeen, najstrašnejši dan (noč) v letu. Danes oblast prevzamejo čarovnice, ki so nam v svojem kotlu že skuhale grdo vreme. Ti packe, nemarne! Saj vem, da rade letate v dežju in megli, da vas nihče ne more videti. Upam, da zvečer zletite iz svojih metel, stopite na rep svoji mački, izgubite čarovniško palico, si zlomite dolge črne kremplje, se spotaknete na stopnicah in telebnete na bradavičarko rit. Hahaha. Mi si bomo vsekakor pričarali nepozaben dan (noč) in se bomo imeli super fajn! Strašljivo zabavno bo.

Eni bomo do onemoglosti dekorirali svojo bajto in ustvarili srhljivo vzdušje z bučami. Drugi bomo iz neta potegnili čim več grozljivk in imeli maraton. Tretje zvečer čaka noro hud halloween party v kostumih in ogromno hrane. Četrti pa bomo temačen in deževen dan izkoristili za lovljenje duhov na strašljivih zapuščenih placih. P. S. Mogoče še kdo rabi kakšno last minute idejo za strašljivo dekoracijo svoje bajte? Tukaj je nekaj idej. Spooky dekoracija je v osnovi ful simpl, uporabiš lahko karkoli, je pa treba spustiti na plano svojo domišljijo. All you got. Iz prve prestave v peto.

Ravno prav zanemarjeno in strašljivo. Nekaj vejevja, jesenskega listja, buč, črnih pajkov in kostkotov. Najbolj bode v oči krvavi napis “body parts for sale”. A si upaš potrkati?

Všeč mi je krvavi zombijevski prt. Je tisto krvava noga? Help! Le kakšne strašljive poslastice me čakajo na mizi? U, tamle vidim duhce. Desno je čokoladna zemlja s črvi. Gor čisto na vrhu so pa čarovničine tortice.

Obožujem takšno jesensko dekoracijo. Starinsko in udobno. Škripajoči stolček z dekico, buče na tleh, obarvano listje in jesenski plodovi. Dodala bi še kakšno pajkovo mrežo, črno mačko, netopirje in krvave odtise.

Pajki in čarovnice so zavzeli planet. Všeč so mi dolge razvlečene pajčevine na grmovju. Ful dober je tudi črn pajek zgoraj in truplo, ki visi z bajte. Tista čarovnica za ograjo je res ogabno grda. Čarovnice s kotlom so amazing, sam jaz bi naredila črne.

Kako popestriti svoje dvorišče? Nič lažjega. Ta opozorila na kolih se mi ful dopadejo. Rabiš nekaj kolov in nekaj old desk. Dodaš še strašljive napise. Kaj misliš, pred čim opozarjajo? Pazi! Behind you!

Kaj pa tole! Nekaj starih čarovniških knjig, lobanja in ogromno flašk čarobnih napojev. Le kaj se skriva v flaškah? Mogoče duhove solze, baziliskove luske, napoj živih mrličev, zombijevi možgani, akromantelin strup?

Spremeni svoje dvorišče v pokopališče. Iz trave naj gledajo spomeniki in križi. Vmes naj bo na tisoče zombijev ali njihovih delov, ki bodo nepridipravom požrli možgane. Pod listjem naj bo še kakšna lobanja in okostnjak. Z drevesa lahko bingljajo odsekane čarovničine noge.

Crazy Unicorn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top
Follow by Email
Instagram