Strašljiv prigrizek

Domov Lajf ReceptiLeave a Comment on Strašljiv prigrizek

Strašljiv prigrizek

Juhuhu, strašljiv halloween prigrizek je tu. Tudi tebi že glasno kruli v želodčku in se ti lušta nekaj sladko-sadnega? Tale zdravi strašljivi prigrizek je kot nalašč za hitro malico. Sam povem. S teboj bom delila postopek priprave mandarininih bučk, bananinih duhcev, jabolčnih pošasti in sadnih čarobnih palic. Idej za strašljive prigrizke je res nešteto in prav gotovo bom s teboj delila še kakšno. Za danes pa se lotimo teh. Meni se že cedijo sline.

Jabolčne pošastke

Potrebuješ zelena jabolka, sončnična semena, arašidovo maslo, jagode in sladkorne oči. Jabolka narežeš na četrtine in spredaj izrežeš črko V. V notranjost ust namažeš arašidovo maslo. Zgoraj in spodaj vstaviš sončnična semena ali mini penice za zobe. Narežeš jagodo in eno rezino vstaviš v usta za jezik. Sladkorne oči z arašidovim maslom pritrdiš na glavo in prikupna jabolčna pošast je tu.

Bananini duhci

Potrebuješ banane in stopljeno čokolado. Olupi banane in jih z nožkom razreži na pol. Z nožkom oblikuj spodnji del (odreži cikcak) in banani nariši strašljiv obraz s stopljeno čokolado ali čokoladnim prelivom (sladki greh). Boo, slastni duhci so tu. Pazi, da ne izginejo.

Mandarinine bučke

Potrebuješ mandarine in zeleno. Olupi mandarine in vanje zatlači na mini končke narezana stebelca zelene. Namesto zelene lahko malce eksperimentiraš in za steblo uporabiš npr. liste peteršilja, bobi palčko, pol gumijastega črva, zelen tik tak bombonček ali pa kaj drugega. P. S. Koliko bučk lahko poješ naenkrat?

Sadne čarovniške palice

Za čarovniške palice potrebuješ paličice (nabodalca) in na majhno narezane koščke poljubnega sadja. V našem primeru so to robide in mango. Na vsako paličico natakneš 3 robide izmenično s 3 koščki manga. Lahko eksperimentiraš in izbereš 3 različne vrste sadja, ki ga natikaš izmenično. Super izpadejo tudi jagode, kivi, ananas, grozdje in maline. Vključiš lahko še penice in suho sadje. Abrakadabra!

Crazy Unicorn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top
Follow by Email
Instagram